Loading...

Strategie

en interimadvies
STRATEGIE

Werkt u aan een veranderingsproject, wilt u een nieuwbouw project realiseren of bent u op zoek naar innovatie? Communicatie met uw omgeving is altijd noodzakelijk om resultaten te kunnen boeken. U weet wat u wilt en van wie. Maar is dit beeld ook volledig? Of is het zoveel dat u prioriteiten moet stellen en focus nodig heeft?

Wij helpen u om het abstracte concreet te maken.

DE UITDAGING

In stappen analyseren wij uw situatie. Hoe ziet uw speelveld of omgeving eruit? Met welke doelgroepen heeft u allemaal te maken, wat zijn hun belangen en waar zou uw prioriteit moeten liggen? De uitkomsten kunt u gebruiken voor de inzet van uw communicatie, de vorm en de middelen. Ook daarmee kunnen wij u van dienst zijn met een creatief concept, zinvolle ontmoeting en participatie, of het realiseren van communicatiemiddelen.

DE OPLOSSING

Ook onze interimmers werken op deze manier. Dus blijven dingen liggen, omdat er simpelweg handen te kort zijn of een collega langere tijd afwezig is? Wij staan met raad en daad voor u klaar om uw organisatie tijdelijk te versterken.
Voor onze klanten bij de overheid werken wij desgevraagd met de Factor C methode. Maar ook andere vormen van omgevingsanalyse en strategiebepaling zijn mogelijk. Daarnaast hebben wij ervaring met het monitoringsysteem Obi4wan.